Wat is truffel/ psilocybe tampenensis

Truffel / Psilocybe tampenensis

Een andere naam voor Psilocybe tampanensis is  truffel of Philosophers stone. Hij ziet er niet alleen anders uit maar ook de smaak is  zeker anders dan andere psychoactieve paddestoelen. Tampanensis veroorzaakt diep filosofische gedachten, visuele hallucinaties in combinatie met een high-achtig gevoel.

Magic truffel gebruik in het kort:

1 Zorg dat je in een comfortabele vertrouwde omgeving bent als je de truffel gaat gebruiken. Het is verstandig om niet alleen te zijn voor het geval je je angstig of ziek gaat voelen.

2 Bepaal de dosering, eet de truffels in kleine porties op en kauw ze goed. Hierdoor worden  de actieve stoffen zo goed mogelijk door je lichaam  opgenomen. Het verstandig om 3 tot 5 uur voorafgaande aan je trip niets te eten want dat bevordert de trip.

3 Na ongeveer 45 minuten tot een uur merk je de eerste effecten  Daarna gaat het snel en raak je, afhankelijk van de dosis, steeds dieper in de trip.

4 Na ongeveer 2 tot 3 uur bereikt de trip zijn hoogtepunt, en beleef je de volle, onbeschrijfelijke kracht van magic truffels.

5 Na 5 tot 6 uur, afhankelijk van de dosering, begint de trip langzaam te minderen, de hallucinaties verdwijnen geleidelijk totdat je weer met beide benen op de grond staat.

Medisch gebruik

Tot op heden zijn er geen geneeskundige toepassingen bekend.

Waarschuwingen

Niet gebruiken tijdens zwangerschap, borstvoeding, depressie, schizofrenie of aanverwante psychische aandoeningen en stress. Neem geen paddestoelen wanneer je jonger bent dan 18 jaar, neem geen deel aan het verkeer. Combineer truffel niet met  andere genotsmiddelen of medicijnen.. Als je voor de eerste keer paddestoelen neemt, zorg dan dat er iemand bij je is. Het kan voorkomen dat je  je bijvoorbeeld ziek of bang voelt.

Bewaren

Verse magic truffels zoals tampanensis en Mexicana bevatten ongeveer 70% water en kunnen zo in de koelkast bewaard worden voor maximaal drie weken. Drogen is eenvoudig. Leg de truffels op een paar kranten in een warme kamer. Met een ventilator of op de verwarming kun je het proces versnellen. Bewaar de gedroogde truffel luchtdicht op een koele, donkere en droge plaats (maar niet de koelkast). Na 6 maanden zullen ze in sterkte verminderen.

 

© 2014 - 2019 Happy Holland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.