Algemene voorwaarden

Dit zijn onze Algemene Bestelvoorwaarden. Lees deze goed door en je dient deze voorwaarden te accepteren als je een bestelling bij ons plaatst.
Bij het plaatsen van een bestelling op onze website bevestig je dat je oud genoeg bent en volledig op de hoogte bent van eventuele juridische restricties met betrekking tot bezit en consumptie van Magic Truffels of andere producten in het land waar je je bevindt. Tevens bevestig je dat Happy Holland niet verantwoordelijk kan worden gehouden voor je a) bezit b) consumptie c)schade die voortkomt uit het plaatsen van een bestelling bij Happy Holland.

· U bent ouder dan 18 jaar.

· U bent in goede lichamelijke en geestelijk conditie. Gebruik in geen geval een van onze produkten als u niet lichamelijk en geestelijk in een goede conditie bent. Combineer onze produkten niet met medicijnen, drugs of andere psycho-actieve middelen. Gebruik onze produkten niet bij depressie, bij psychose of andere psychische instabiliteit.

· Gebruik van al onze produkten geschiedt geheel op eigen risico. Happy Holland is niet verantwoordelijk voor eventueel geleden schade die voortvloeit uit gebruik van een van de door ons verkochte produkten.

· Alle produkten die wij verkopen zijn legaal in Nederland. Maar wij kunnen onmogelijk voor elk land in de wereld controleren of een produkt legaal is. Als u dus twijfelt of een bepaald produkt in uw land legaal is, informeer hier dan over bij uw douane. Door het plaatsen van een bestelling bij Happy HOlland gaat u akkoord met alle verantwoordelijkheden ten aanzien van de rechtmatigheid van de producten die aan u worden geleverd.


· Onze produkten hebben geen medische waarde. U begrijpt dat het produkt niet gebruikt mag worden als medicijn of in plaats van een medicijn.

· U bewaart het produkt op een veilige plaats, dus uit de buurt van kinderen en mensen die minder toerekeningsvatbaar zijn.

-Cannabis zaadjes die niet uitkomen kunnen niet worden vergoed. Dit kan aan zoveel factoren liggen, wij kunnen hier dus niet aansprakelijk voor gesteld worden.
Alle cannabis zaden die bij Happy Holland worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn. Hetzelfde is van toepassing op growkits en sporenkits.

- Alle illustraties, foto`s, design, teksten en logo`s vallen onder het copyright. De verspreiding, publicatie en het gebruik voor commerciële doeleinden is strikt verboden zonder schriftelijke toestemming van Happy Holland.

- U heeft bovenstaande informatie gelezen en de tekst begrepen.

http://ec.europa.eu/consumers/odr/(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2014 - 2020 Happy Holland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.