Vietnam Kratom Green (Mitragyna Speciosa)

Artikel 1 van 11 Volgende
€ 3,50 (inclusief 6% BTW)

Vietnam blijkt het ideale klimaat voor kratom te hebben.  Geografische ligging, rijpheid van de bomen en een daad van god, resulteert in uitzonderlijk hoog alkaloïde gehalte. De belangrijkste alkaloïden van kratom zijn , zijn Mitragynine, Mitraphyline en 7-hydroxymitragynine. Alle drie van deze alkaloïden zijn 25% hoger aanwezig in Vietnam kratom dan in andere Kratom . De tests waren tegen Maleisisch, Thais, indo, Borneo en de beruchte Maeng Da Kratom. Kratom groeit al duizenden jaren in de vruchtbaarste gebieden van Vietnam. Doordat Kratom steeds populairder wordt is Vietnam zich ook bewust geworden van haar TOP exportproduct.

Pijnstilling

 Hoewel niet zo krachtig als een zoals Bali of Borneo kratom, is  Vietnam kratom vrij dicht bij pijnstillende effecten. . De aard van deze effecten voelt een beetje anders, aangezien het niet zo veel van de karakteristieke sedatie heeft die in andere sterke stammen voorkomt voor pijnverlichting.

Energy & Stimulation Energie & Stimulatie

 Hoewel het effect niet overweldigend is, is Vietnam kratom bekend om zijn extreem soepele energetische effecten. In tegenstelling tot sommige andere kratom zoals Thaise, is het geen krachtige energie, maar als je dingen op je agenda hebt die gedaan moeten worden, dan is de energie er zeker voor aanwezig. Hierdoor verkiezen veel mensen Vietnam kratom voor dagelijks gebruik, en sommigen gebruiken Vietnam kratom zelfs als  kratom voor depressie .

Lucidity & Mood Lifting 

Een van de meest unieke effecten van Vietnam kratom is hun organische gevoel van duidelijkheid en verbetering van de gemoedstoestand, die afgezien van deze stam, meestal alleen voorkomen in stammen zoals witte ader borneo. Dit gevoel wordt gekenmerkt door een gevoel van mentale energie en helderheid wat moeilijke werk een briesje maakt, zonder de fysieke intensiteit die sommige andere stammen veroorzaken. 

 

​Aanbevolen dosering en gebruik

​5 gram mengen in water, thee of een sapje. Drink de kratom verspreid over een uurtje op.

© 2014 - 2017 Happy Holland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel