AK-49 - Vision Seeds autoflowering

Vorige Artikel 33 van 45 Volgende
€ 25,00 (inclusief 21% BTW)
Aantal

Inhoud: 5  zaden

De AK-49 Auto is de Vision Seeds autoflower variant van één van de krachtigste soorten ooit op de markt gebracht. Deze kruising tussen de AK-49 en Lowryder heeft geresulteerd is een stevige stabiele auto flower strain waarin alle gewenste karaktertrekken van de AK-49 zijn behouden, de AK-49 Auto produceert harsachtige wiet planten met compacte toppen vol met haren en glinsterende trichomen. Zij heeft een kruidige geur grenzend aan Skunk met een zoete fleurige smaak en doet qua potentie absoluut niet onder voor de AK-49 zelf, ze heeft een sterke psycho-actieve werking welke een euforisch en uitermate stimulerend effect te weeg brengt.

Door de autoflowering genen van de Lowryder te introduceren heeft Vision Seeds nu een trotse krachtige autoflowering strain die het praktisch overal goed doet, De AK-49 Auto is geschikt voor binnen, buiten en hydrocultuur. Door de rechtstreekse overgaan van zaailing tot de bloeifase ontdoet de AK-49 Autoflower zich vrijwel volledig van de vegetatieve groei fase, vandaar de naam autoflowering. Met andere woorden, wanneer de AK-49 Auto word geplant ontkiemt ze, groeit een paar rijen bladeren en springt dan onmiddellijk automatisch in de bloei.

Het beste resultaat word behaald door de AK-49 Auto ruimte te geven zodat haar wortels zich vrij kunnen ontwikkelen, wij raden dan ook aan om potten te gebruiken van minimaal 10 liter. Hou er bij het kiezen van een locatie en de te gebruiken apparatuur rekening mee dat de AK-49 Auto een duidelijk aanwezige doordringende geur heeft.

De AK-49 Auto is één van de meest potente autoflowering strains momenteel verkrijgbaar op de markt en heeft daarnaast de potentie om onder de juiste omstandigheden duidelijk betere opbrengsten te leveren als gemiddelde andere autoflowering strains.

© 2014 - 2019 Happy Holland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.