White Widow autoflower - Vision

Vorige Artikel 38 van 45 Volgende
€ 25,00 (inclusief 21% btw)
Aantal

5 zaden

De White Widow Auto is de Vision Seeds auto-flowering variant op de White Widow strain en één van de meest potente Ruderalis hybrids momenteel op de markt verkrijgbaar met een ronduit geweldig fruitige geur en smaak. Haar effectieve werking maakt haar een goede strain om gebruikt te worden bij het tegen gaan van onrust, stress, angst aanvallen en slaapstoornissen, een perfecte strain voor ultieme ontspanning na een stessvolle dag. Ze is geen zware producer, voor een auto-flower strain levert ze gemiddelde opbrengsten op maar het resultaat is absoluut de moeite waard.

 

De White Widow Auto is geschikt voor binnen, buiten, kas- en hydrocultuur. Een ideale strain voor beginnende kwekers vanwege haar sterke solide karakter, hoge natuurlijke weerstand tegen schimmels en haar vermogen om bijna elk klimaat te weerstaan. Ze gaat vrijwel direct van zaailing over naar de bloei fase, hiermee ontdoet ze zich bijna volledig aan de vegetatieve groei fase, in een proces genaamd auto-flowering. Met andere woorden, U plant, ze ontkiemt, groeit een paar rijen bladeren en springt dan onmiddellijk en automatisch in de bloei. 

 

De White Widow Auto heeft een klein tot medium postuur, ze is een discreet  plantje, perfect voor wanneer er geen behoefte is aan ongewenste aandacht van buren of voorbijgangers. Ze heeft de neiging om één grote, zware centrale knop te vormen waarvan de groei en dichtheid kan worden gestimuleerd door de onderste takken tijdig te snoeien zodat ze al haar energie in de top kan steken. 

© 2014 - 2019 Happy Holland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.