Happy Caps Sex - E

Vorige Artikel 4 van 11 Volgende
€ 8,95 (inclusief 9% BTW)
Aantal

Aphrodisiac & Mood-enhancing

 

Sex-E bestaat uit een uitgebreide mix van ingrediënten die er voor zorgen dat je seksbeleving nog intenser wordt. De formule bestaat voor een deel uit wereldberoemde afrodisiaca als Spanish Fly en Horny Goat Weed. Sex-E verbeterd je stemming en versterkt je lustgevoelens.

De bloedvaten naar de genitaliën worden wijder, zodat de bloedtoevoer verbetert. Ten slotte beschik je bij gebruik van deze afrodisiaca ook over een beter uithoudingsvermogen. Ervaar de liefdesdaad als nooit tevoren.

Sex-E is de meest toegankelijke van de Happy Caps. Ook mensen die niet gewend zijn aan het gebruik van stimulerende middelen kunnen zonder problemen een capsule Sex-E innemen.

De naam geeft het het gebruik al aan; Sex-E wordt aanbevolen voor een romantische (of juist wilde) nacht samen met je geliefde. Een verpakking bevat genoeg capsules voor twee.

Samenstelling per 1 capsule: L-arginine 250 mg, gaba 225 mg, Cinidium 125 mg, Epimedium grandiflorum 100 mg, Xanhtroparmelia scabrosa 50 mg

Ingrediënten: L-arginine, Gaba, Cinidium, Epimedium grandiflorum, Xanhtroparmelia scabrosa, magnesiumstearaat, hydroxypropylmetylcellulose (vegacapsule

© 2014 - 2019 Happy Holland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.