-17%

Dragon's Dynamite

Vorige Artikel 10 van 20 Volgende
€ 15,00 € 12,50 (inclusief 6% BTW)
Aantal

 Inhoud 15 gram

Deze hele speciale sterke truffel wordt in een zeer beperkte productie gemaakt en is dan ook zeer bijzonder in zijn soort. Je voelt je onoverwinnelijk door de kracht van dynamite en je zult je innerlijke draak bevrijden.
Neem een halve dosis om te testen hoe je op deze truffels reageert. Het duurt ongeveeer 45 minuten voor de werkzame stof aktief is in je lichaam. De gebruiksaanwijzing zit op de verpakking.

Inhoud : 15 gram

A. Je kunt de truffels het beste op een lege maag of minstens drie uur na een lichte maaltijd, innemen. Belangrijk is het om de truffel goed te kauwen. Een volle maag vertaagt/vermindert de werking.

B. Neem truffels alleen als je je mentaal goed en sterk voelt, truffels versterken n.l de stemming waarin je op dat moment verkeert. Neem daarom ook nooit truffels als je je angstig, verdrietig, depressief, kwaad, onzeker of paranoia voelt!

C. Neem de truffels ergens waar je op je gemak bent, dus b.v. thuis of bij een goede vriend of vriendin. Buiten in de natuur kan ook een goed plek zijn. Neem ze echter nooit in op een drukke(kroeg,club) of vervelende plek.

D. Neem de truffels niet alleen in, doe het met iemand samen die je goed kent en vertrouwt. Maak desnoods gerbuik van een "tripsitter" als je dit prettig vindt.

E. Mocht het toch gebeuren dat je je tijdens de trip wat minder prettig voelt, dan moet je ergens rustig gaan zitten/liggen en veel suiker of vitamine C eten. Laat ook aan de andere mensen weten dat je je wat minder prettig voelt, dan kunnen ze je een beetje helpen door over leuke dingen te praten en je weer op je gemak laten voelen. Het is belangrijk dat je weer prettige en positieve gedachten krijgt

F. Mix truffels nooit met alcohol of andere drugs.

G. Niet combineren met MAO remmers

© 2014 - 2018 Happy Holland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.